• Muži bez pohlavia získali 300 titulov v ženských športoch.
  • Demokratický kongresman popiera biologickú realitu v športe.
  • SheWon.org ukázal, že muži súťažia v ženských športoch.
  • Ženy sú okrádané o tituly a ocenenia mužskými športovcami, ktorí tvrdia, že sú ženy

Podľa internetovej stránky SheWon.org získali muži, ktorí sú pohlavia zbavení, takmer 300 titulov v ženských športoch.

Predný demokratický kongresman však popiera nielen biologickú realitu, ale aj túto skutočnosť.

“Muži nesúťažia v ženských športoch”- tvrdil krajne ľavicový newyorský demokratický kongresman Jerry Nadler počas kongresového vypočutia pred niekoľkými týždňami. “Transrodové ženy [sic] môžu súťažiť v ženských športoch”- povedal. Je však biologickým faktom a morálnou pravdou, že nikto nemôže zmeniť svoje pohlavie.

Povedal, že namieta proti tomu, aby sa do kongresových záznamov zapisovali “nepravdy”.

Republikánska kongresmanka Harriet Hagemanová z Wyomingu chcela do záznamov zapísať štatistiky o ženách zranených mužskými športovcami, ako aj ukradnuté tituly. SheWon.org katalogizoval ukradnuté tituly, čím dokázal, že muži v skutočnosti súťažia v ženských športoch.

Suzanne Bowdeyová komentovala Nadlerove’popieranie v článku pre The Washington Stand. “To’je novinka pre 25 (going on 26) štátov, ktoré’zakročili, aby zastavili toto šialenstvo, ktoré predbehlo ich dievčatá v bazéne, na dráhe, kurte, na ihrisku a v telocvični,” ona písala. “Ak sa to’nedeje, potom to bolo určite monumentálne plytvanie legislatívnym časom.”

Samotných 2024 príkladov, keď športovkyne prehrali s mužmi, ktorí o sebe tvrdia, že sú ženy, je najmenej 12.

V rokoch 2022 a 2023 bolo množstvo ďalších príkladov. Muži športovci porazili ženy v športoch, v ktorých by fyzické rozdiely jednoznačne rozhodovali, vrátane cezpoľného behu, atletiky a golfu.

SheWon.org vypočítala, že okrem titulov muži zobrali športovkyniam takmer 900 ocenení, štipendií alebo iných vyznamenaní v 428 súťažiach v 29 športoch.

V súčasnosti webová stránka uvádza 297 ukradnutých titulov za prvé miesto, 263 titulov za druhé miesto a 250 titulov za tretie miesto.

Toto sa deje v Nadlerovom’rodnom štáte, kde mužský bežec ovládol vysokoškolské atletické mítingy.

Muž, ktorý teraz vystupuje pod menom “Sadie” Schreiner, vyhral beh na 200 metrov, keď začiatkom marca bežal za Rochester Institute of Technology na celoatlantických regionálnych majstrovstvách. Práve tento víkend Schreiner získal prvé miesto na Geneseo Early Season Invitational v behu na 200 metrov aj v behu na 400 metrov. Tým sa celkový počet ukradnutých prvenstiev zvýšil na minimálne 299.

Schreinerove’víťazstvá začiatkom marca viedli vedúceho Houghton University, kresťanskej školy v New Yorku, k tomu, aby povedal “Dosť bolo.”

“Príliš veľa vedúcich predstaviteľov, rodičov, profesionálnych športovcov a ľudí dobrej vôle mlčí, keď sú športovkyne ponižované, umlčované a okrádané o ťažko získané príležitosti,” prezident Wayne Lewis stated. “Toto mlčanie je spoluvinou okrajovej agendy, ktorá hrozí likvidáciou dievčenského’a ženského’športu.”

 

Zdroj: lifenews.sk