Choď na obsah Choď na menu
 


Najlepšia detská šou Netflixu predstavuje chlapca v sukni tutu, ktorý tancuje pre svojich dvoch otcov. Informuje The Daily Wire

V novej epizóde detského seriálu CoComelon Lane spoločnosti Netflix je malý chlapec oblečený v tutu sukni a tiáre, ktorý tancuje pre svojich dvoch homosexuálnych otcov.

CoComelon Lane, spin-off mimoriadne populárneho animovaného seriálu CoComelon, sa na Netflixe objavil 17. novembra. Seriál, ktorý je určený pre batoľatá, na Netflixe explodoval a rýchlo sa stal detským seriálom číslo 1 na tejto streamovacej platforme.

Kontroverzný klip z ôsmej epizódy seriálu sa tento týždeň stal virálnym a rýchlo vyvolal odpor konzervatívcov. V epizóde je zobrazený malý chlapec Nico, ktorý si vo fotoateliéri robí rodinné portréty so svojimi dvoma otcami.

„Možno budem netopier alebo superhrdina,“ hovorí chlapček Nico, keď si prezerá kostýmy. „Môžeš mi nejaký vybrať? Chcem vyzerať skvele.“

„Myslíme si, že skvele budeš vyzerať tak, že budeš sám sebou,“ odpovie mu jeden z oteckov.

„ A kto som? Nemôžem sa rozhodnúť,“ spieva Nico, keď sa oblieka do hasičského kostýmu a potom do kostýmu kuchára.

„Niečo o tebe vieme, rád vyskakuješ a tancuješ,“ spievajú oteckovia jednohlasne. „Čo keby si tie pohyby predviedol pre svojich dvoch najväčších fanúšikov?“

Nico potom predvádza baletné pohyby v diadéme a tutu sukni. Nico drží diadém a čiapku a snaží sa rozhodnúť pre jednu z nich. Nakoniec má na fotografii oblečené všetky čiapky vrátane diadému.

„Vybral som si veľa čiapok, pretože rád rozosmievam ľudí,“ hovorí Nico.

Oteckovia sa prvýkrát objavia v predchádzajúcej epizóde, kde Nico, keď prestiera stôl s taniermi na večeru hovorí: „Jeden pre otecka a jeden pre tatka.“

Na virálny klip z relácie reagovalo niekoľko moderátorov podcastu The Daily Wire.

„Nenechajte Hollywood indoktrinovať vaše deti rodovým odpadom!,“ napísal Ben Shapiro na X. „Netflix za to potrebuje plnú liečbu od Bud Light,“ napísal o tom Matt Walsh.

Vyjadril sa aj spoluzakladateľ The Daily Wire Jeremy Boreing, ktorý poznamenal, že scény v detských reláciách, ako je táto, sú dôvodom, prečo The Daily Wire začal vytvárať obsah pre deti: „To je dôvod, prečo sme vytvorili Bentkey.com. Rodičia potrebujú možnosti. Bentkey je cesta,“ napísal Boreing.

Začiatkom tohto týždňa denník The New York Times uverejnil článok kritizujúci “Chip Chilla”, jednu z relácií Bentkey, v ktorom sa uvádza, že obsahuje “čudne sa prezentujúcich rodičov”.

Kreslený otec činčily v seriáli je “veľmi angažovaný otec a neúnavný vtipkár, ktorý len zriedkakedy musí pracovať,” píše sa v článku v Timesoch.

Jeremy Boreing v utorok zatrúbil na článok Times, ktorý kritizoval aj postavu otca v austrálskom detskom seriáli “Bluey”.

„Obaja otcovia sú zosmiešňovaní ako “ výmyselníci ” za to, že sú takí aktívni a venujú sa svojim deťom. Avšak podľa NYT je Chip Chilla z nich oveľa útočnejší, pretože Chum Chum učí ” lekcie o mŕtvych belochoch ” (čítaj: George Washington, Ben Franklin, Neil Armstrong atď.) a vedie svoje deti k zábavným hrám a lekciám ako spôsobu, ako si vytvoriť ” mužskú autoritu “,“ napísal Boreing na X.

„Ľavica nielenže chce do detskej zábavy pridať svoju radikálnu agendu, ale chce z detskej zábavy odstrániť správne hodnoty,“ dodal Boreing.

Zdroj: hlavnespravy.sk