Choď na obsah Choď na menu
 


Francúzsky parlament zrušil kategóriu “matka a otec” na úradných listinách. Chceme dopadnúť ako mamuty?

Paríž 18. februára 2019

Francúzsky parlament odklepol návrh zákona, že odteraz sa na úradných listinách také zbytočné pojmy, ako „matka“ a „otec“ spomínať nebudú. Veď aj načo? Zbohom, tradičná rodina, zbohom, aj jej členovia – otec a matka. Vítajte, číslo jedna a číslo dva. Zostalo ešte vygumovať z úradných listín slovo „rodina“ a dielo bude dokonané.

Tento pokrokový krok parížskych poslancov si všimol aj český poslanec Tomio Okamura. Na svojej facebookovej stránke s pohoršením reagoval na túto iniciatívu: „Francúzsky parlament zrušil kategóriu matka a otec na úradných listinách. Nejde o nič iné, než o postupnú likvidáciu rodiny ako základnej spoločenskej hodnoty. Neomarxistickí pokrokári sa tým už ani netaja. Postupne budujú systém absolútnej kontroly a regulácie spojený s postupnou genocídou európskych národov. Chystajú pre nás spoločnú kategóriu ,,otroci,“ predpokladá politik.

„Výraz otec a matka bude odteraz vo Francúzsku považovaný v úradnom styku za prejav extrémizmu. Podoba totality budovanej v EÚ bude strašnejšia, než totalita, ktorú poznáme z dôb vlády starých marxistických súdruhov. V máji je potrebný každý hlas vo voľbách do európskeho parlamentu. Musíme dát dokopy s partnerskými európskymi vlasteneckými stranami blokačnú silu a zastaviť budovanie totalitnej neomarxistickej Európy,“ zdôrazňuje český poslanec Okamura.

 

Zdroj: hlavnespravy.sk